Pozvánka na Rybářský den 2022

31.08.2022 22:40

plakátZveme všechny rybáře i nerybáře do areálu naší klubovny (Oborník 41), aby s námi oslavili výročí 100 let od založení naší Místní organizace Českého rybářského svazu. Na sobotu 24.9. je připravený Rybářský den, který nabídne spoustu zážitků od rána do večera.

Pro rybáře (členy MO ČRS Zábřeh),včetně dětí a mládeže je připraveno od 7 hod. "Pstruhování" - na Odkalovák bude vysazeno několik desítek kilogramů pstruha duhového, kterého si budou moci rybáři ulovit a ponechat. Bližší informace naleznete v pravidlech.doc (39 kB).

V průběhu celého dne bude zajištěno bohaté občerstvení - smažený filet ze pstruha, guláš, párek (klobása) z udírny a pro děti oblíbený párek v rohlíku či hranolky. Děti se také mohou těšit na skákací hrad. Chybět nebude ani tombola či možnost zakoupení upomínkových předmětů. V areálu klubovny najdete výstavu fotografií z historie naší organizace, prezentaci kroužků mládeže a rybářské stráže.

Sponzorem akce je mj. pivovar Holba, který nám zapůjčil pivní bar, k jehož návštěvě jste srdečně zváni! Akce s koná za každého počasí, v případě nepřízně počasí máme připraveno posezení pod deštníky.